Lomatärpin mökit ovat vain kävelymatkan päässä Utsjoen kylältä. Mökeiltä ja mökkien terasseilta avautuu huikaisevan kaunis näköala Tenojoelle ja ympäröiville tuntureille. Kesäaikaan Lapin keskiyön auringossa voit nauttia ja katsella mökkien terassilta vaikkapa Aittisuvannossa tapahtuvaa lohensoutua. Syksyllä ruskan väriloisto ja talvella revontulet tuovat matkailijalle unohtumattomia kokemuksia.

Majoitusvaihtoehdot

Lomatärpissä on kymmenen mökkiä ja jokaisen ympärillä riittävästi omaa tilaa. Kaikki mökkimme ovat laadukkaasti varusteltuja ja sopivia 4-6 hengen majoitukseen myös talvisaikaan. Mökeissä on tupakeittiö tai keittiö/olohuone ja makuuhuoneet, terassi, sähkösauna, suihkutilat ja takka. Muita varusteita ovat mm. täydellinen astiasto kuudelle henkilölle, jääkaappi, liesitaso ja uuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, leivänpaahdin, tv ja pyykinpesukone sekä kuivauskaappi. Mökeissä on wifi. Mökeissä 6 – 10 on myös tiskikone. Lemmikkieläimet on sallittuja vain tietyissä mökeissä, joten muistathan mainita asiasta varausta tehdessäsi. Mökeissä tupakointi on kielletty.

Joka mökissä on lisäksi laaja Mökkikirja, jossa kerrotaan Utsjoen ja lähiympäriston tarjoamista elämyksistä ja nähtävyyksistä.

Katso lisätiedot mökeistä

Liiku luonnossa

Lomatärpissä on tarjolla myös metsäsuksia, lumikenkiä, kävelysauvoja, polkupyöriä ja potkukelkkoja. Tutustu myös ohjelmapalveluihimme.