Pohjoisen puhdas luonto, koskematon tunturierämaa, kauniit tunturijärvet sekä lohijoet tarjoavat matkailijalle ikimuistoisia elämyksiä. Lapin kaamos ja revontulet, kevään huikaiseva kirkkaus, jäidenlähdön kohina, kesän yötön yö ja syksyn hehkuva ruska ovat ainutlaatuisia.

Lisää elämyksiä löydät täältä!


Lomatärpin mökit

Lomatärpin laadukkaat mökit tarjoavat puitteet onnelliselle lomalle. Pihapiiri on avara sekä rauhallinen, ja ympärillä aukeaa eksoottisen kaunis Lapin erämaaluonto. Hyvin varustetut mökit toimivat erinomaisena tukikohtana, täältä voit tehdä kalaretkiä ja vaellusretkiä ympäröivään luontoon tai vaikkapa Jäämerelle asti. Jäämeri ja Norjan upeat matkakohteet ovat vain noin tunnin ajomatkan päässä. Mökkeihin voit tulla vain olemaan ja nauttimaan elämästä. Terassilta avautuu Lapin upea luonto, sen rauha ja huikaiseva kauneus.

Lomatärpin mökkikylä on Tenon törmällä 2,4 km Utsjoen kylältä Karigasniemelle päin. Alueellamme on revontulitorni, josta avautuu avoin taivas joka suuntaan. Kaikkien asiakkaidemme yhteisessä käytössä on veloituksetta kaksi grillikotaa sekä nuotiopaikka. Talvisin poroaitauksessamme on kaksi poroa.


Kalastusluvat

Tenojoen kalastusluvat voit lunastaa osoitteesta www.tenonkalaluvat.fi »

Kalastusluvat Utsjokeen voit ostaa Lomatärpistä hintaan 20 €/vrk.

Nämä luvat menevät seurakunnan nuorisotyön hyväksi.

Retkeily

Tutustu monipuolisiin retkeilykohteisiin »

Uusia mökkejä

Luksusmökit Ilves ja Kettu ovat saaneet seuraa. Kesäkuussa 2020 valmistui kolme pikkuluksusmökkiä: Kärppä, Orava ja Huuhkaja.

Alueellamme

Lomatärpissä on kaikkien asiakkaidemme käytössä kaksi grillikotaa. Lisäksi alueella on revontulitorni. Tenon törmällä mökkien 5 ja 6 välissä on nuotiopaikka, josta avautuu upea maisema Tenolle ja Norjan tuntureille.